Jan 23, 2016, 6:25 PM

Две стъпки 

  Poetry » Love
306 0 1

                                                             Две стъпки

 

 

Две стъпки! Два огъня - жарава.

Странно живота продължава.

Ти с друга, а аз сама.

разкъсва се моята душа.

 

Нетленна радост и тревога

нашепват или крещят... Не мога

да отмина нежността - воал.

В есенния ден горял.

 

Един копнеж възкръсва в миг....

Свирепа страст и нежен вик.

Едно огнище се превърна в дим...

Погледа изгаря в стария режим.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??