Sep 8, 2018, 3:29 PM  

Две сълзи 

  Poetry » Love
889 3 2

Аз съм толкова счупен, че пепел съм. 

Щом ме вдишаш веднъж, свършва въздухът.

Мога да подаря цвете, но плевел съм. 

Ще ти взема живота ей тъй, набързо...

Имам сърце от болки, на възел 

и душа на мъчни 

петна. 

На мене, щастието тъй ми "омръзва", 

че превръщам го в самота... 

Нямам нищо вече за даване. 

(всичко ми взеха без да връщат). 

Всъщност едно ми 

остана - 

Вяра, че Аз и Ти ще сме бъдеще! 

И последно, преди да изплача, 

две сълзи за това, че ми липсваш, 

едната ще е от мъка, че не показах, 

как с другата мога да те 

обичам... 

 

Danny Diester

03.07.2018

Toronto, Ontario, Ca.

 

 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??