Jul 9, 2011, 1:05 PM

Две тела 

  Poetry » Love
609 0 1

Две тела

 

Отразяват се очите в очи.

Устни, впити в мен.

Тела отдадени се сливат.

Души окъсани се вплитат.

Ръце събират пръстите си.

Сенки две танцуващи - танц един.

 

Оттенъци от чувства се размиват в река от обич.

Рисуват пръстите ти върху мен осанка, скитаща в безкрая.

Вените разкъсани се вливат в едно.

Силуетите самотни бавно стъпват в тишината.

С писък я разкъсват.

 

Отражение на две души попиват в едно.

Аз и Ти - следа от спомен във безкрая.

Сълзи се стичат в едно море.

Две цигари сплитат своя дим.

Болка бавно ни обсебва.

Две тела — Една душа!

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??