Mar 15, 2019, 3:25 PM

Две тела 

  Poetry » Erotic
814 3 12

Две тела 

под сянката на облак,

пролет и 

вълна променлив вятър.

Голи още,

струни на топола

свирят като 

тъничко комарче.

Свобода и ласка 

като полет,

миглите отворени за още...

Падналият ангел 

за кого е

и каква победа 

се празнува?
В погледа родени пеперуди
от цветя напъпили
ревнуват
и тревата за небе
настръхва.

Облакът отдавна 

отпътува.

Две тела 

и никаква умора.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??