Jan 4, 2012, 6:37 PM

Двулистна детелина 

  Poetry » Love
1102 0 4

И утре, знам, ако замина,

ще съм оставил мъничка следа,

като цвете цъфнало през зима,

като вик, разкъсал вечността.

 

Очите ми ще бъдат две луни -

залезли в хоризонта тъмен

и тихи, кървави сълзи

ще капят те от погледа ми скръбен.

 

Ех... И утре, знам, ако замина,

ще се просне тялото в прахта

и в гроба ми - двулистна детелина

ще търси още две листа...

© Никола Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??