Mar 28, 2010, 4:56 PM

Дяволът ми хвърли око 

  Poetry » Love
1212 0 6

Обзеха ме мисли греховни!
Дяволът ми хвърли око!
Подмами ме с думи лъжовни!
Вкара ме в свойто легло!

Разголи без трудност душата!
Дрехите без усилие свали!
Погледна похотливо жената!
И жаждата си... утоли!

Езикът, по змийски разцепен,
по тялото остави следа!
Ръката му, като твърд репей,
със кожата сякаш се сля!

С усмивка порочна и крива
ме гледаше този кретен!
В очите растеше коприва,
тя пареше всичко във мен!

Повярвах на думите сладки,
изречени от дяволски уста!
За нощите бурни и страстни,
продадох аз свойта душа!

 

 

© Таня Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??