Nov 13, 2019, 9:47 AM

Дъжд 

  Poetry » Other
434 0 1

...
Не е честно, пропуснах дъжда,
тази врява от кал и капчуци,
но спестих си след него ръжда,
свила пълно гнездо със юмруци.

 

Липсва нещо във този сезон,
нещо мое, което преди имах,
може би е един полутон,
с който мойто сърце още бие.

 

На шега спирам времето пак,
заваля, а калта е горчива,
нещо... някой подлага ми крак
или просто дъжда ме отмива.

 

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??