Jun 7, 2022, 7:26 PM

Дъжд 

  Poetry » Other
229 0 4

Проливен дъжд...
Цялата съм мокра...
Подгизнала до кости от сълзи,
вървя по мрачната пътека
с разпилени надежди и мечти.

 

Студено е!
На завет няма да се скрия,
като врабеца мокър да свия рамене...
Не, не ме сломяват
ни градушки, ни луди ветрове.

 

Безспирно ще вървя нататък -
нека да свети, да гърми...
Помнете, най-красиви са цветята
щом дъждът студен се извали....

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??