Тишина е…
вън само се чува
как по стъклото дъждовните капки потропват.
Уют е….
и в съня ми изплува
твоите мокри устни как до мен се докосват.
Топлина е…
светкавица нова
от тлеещи въглени разпалва силна жарава.
Мечта е…
тук съм и мога
между капките дъжд, сгушена в теб да остана.
Любов е…
в очите ти виждам
как водни струйки паяжини плетат и се стичат.
Дъжд е…
от облака слизам
капките есенно- тъжни на любов ни обричат.
Блу, благодаря ти за милите думи!