Dec 13, 2017, 12:38 PM

Дъждовна аритмия 

  Poetry » Free verse
277 0 1

Измити улики 

от алибито
на тротоара. 

 

Потопени улици
в дълбините
на чувството. 

 

Рагтайм отброява 
сърдечният ритъм 
в улуците. 

 

Права черта. 
Следва 
слънчево време.

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??