Дъждовни настроения
Вали ли, вали...
във посоки различни
и нетипични...
***
Пия капките
дъждовни жадно, жадно...
Вали ли, вали...
***
Напевно вали...
И слънчеви акорди
трептят между капките...
***
Благодаря на Виолина Енева, която ме провокира
със своето "Дъждовно еротично хайку".
© Павлина Петрова All rights reserved.
Прекрасно е...обичам дъжда...С много обич.