9.12.2007 г., 11:04 ч.

Дъждовни настроения 

  Поезия » Друга
710 0 14
 

Дъждовни настроения

 

 

Вали ли, вали...

във посоки различни

и нетипични...

 

***

 

Пия капките

дъждовни жадно, жадно...

Вали ли, вали...

 

***

 

Напевно вали...

И слънчеви акорди

трептят между капките...

 

 

 

***

Благодаря на Виолина Енева, която ме провокира

със своето "Дъждовно еротично хайку".

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??