Feb 8, 2013, 7:01 PM

Дъждовно 

  Poetry » Landscape
785 0 8



Вали…

Сънливо утро.

Дъждът

с локвите клюкарства,

мокро куче тичешком

диалога им прекъсва

и зад ъгъла се скрива.

Наежени врабци

за сушинка

под стряхата се карат.

Пред автомобилните

светещи очи

бързащи пътечки

капките рисуват,

стрелкат се

и в нищото потъват.

Прихлупено небе.

Дъждовно утро.

… и все вали,

вали…

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??