Aug 14, 2013, 7:22 PM

Дълго и вълшебно 

  Poetry » Love
483 0 9

Ще те целувам дълго и вълшебно.

Преди и след това…

Ще те целувам влюбено и нежно.

И ще те галя чак до сутринта.

В ръцете ми ще чакам да заспиш.

И в сънищата ти ще те целувам.

И ще усетиш как летиш.

И колко много те жадувам.

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??