Feb 21, 2009, 6:07 PM

Дългоочаквана 

  Poetry » Landscape
813 1 16

Надничат под снега кокичета,
с усмивчици над снежно одеяло,
като щастливи, влюбени момичета,
художник сякаш е рисувал в бяло.


А слънцето наднича плахо,
намига им за поздрав зимен
и щъркел със крила помаха,
за пролет, със копнеж взаимен.


В очакване притихват всички,
на пъстрата и нежна пролет,
със песента на южни птички
ще полети със първия им полет.


пролет

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??