Jul 2, 2010, 10:17 PM

Дърво 

  Poetry
876 0 5

Доземи огънато дърво

от вятъра не се прекършва,

но измъчва се

от писъка му...

Дори да спрат стихите

след време,

приведено

не ще се то изправи...

И пак ще се разлиства...

Но едва ли

към слънцето

отново ще протяга клони...

И птиците не ще гнездят

в короната му,

но в корените си

ще приюти гризачите...

Не,

то няма никога

да бъде безполезно...

Но няма и да бъде вече

весело...

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??