Кой съм или коя съм аз?
Сега ще ви покажа...
И всеки ден със злобна страст
реди четворки със замах,
оценявайки това,
което другите създават.
Е, стига вече, престани!
На себе си доказваш ли,
че злобата ти е присъща
или се чувстваш по-могъща
да принизяваш другите.
Очаквам да извърти оценка "слаб"
въпросната персона
или пък просто да напусне хоризонта.
© Наташа Биразова All rights reserved.