Nov 12, 2011, 10:18 PM

* * * 

  Poetry
432 0 0

Сълзи, сълзи от егоизъм,

че има вече свобода

в покоите на непрогледната тъма,

далеч от болка и от песимизъм.

 

Във топлата прегръдка на ковчега,

целунат жарко от смъртта.

Затворена е и последната врата.

Сълзи изсъхват от безмълвна жега.

 

Спи, сънувай, тихо и смирено.

Долу, във студената земя.

Там няма болка и тъга.

Времето във вечността е замразено.

© Аура All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??