Jan 31, 2010, 11:08 AM

* * * 

  Poetry » Love
759 0 0

           "Искаш с теб да останем добри познати..."

Длани, до болка познати

 - да бъдат забити в прахта!

Очи, до лудост изпивали се

 - да останат в суета!

Устни, без срам целували

- да бъдат без сладост сега!



© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??