Jul 8, 2010, 11:45 AM

... 

  Poetry
554 1 0

......

Ти си този,

който държи в длани сърцето ми.

Пази го - то заради теб все още тупти.

И знаеш ли? -

Дори когато го галиш, боли!

© Ганка Гончарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??