Jun 5, 2018, 10:02 AM

... 

  Poetry » Phylosophy
257 0 0

През процепа на сърцето

светът е така различен.

Като във нямо кино,

забързани фигурки тичат.

 

Прилича на огледало

в тънка червена рамка.

Наднича през него отляво

безглава и смугла сянка.

 

През процепа на сърцето

светликът не се промушва.

Каквото било, било е.

Отблизо - камък и суша.

 

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??