Jan 26, 2016, 8:42 PM

*** 

  Poetry » Love, Landscape, Other
842 0 6

И свикнах ей така… Да те обичам…
и с обич във душата ще вървя,
с несресаните мисли на момиче,
със вяра и любов... и със душа.
Научих се! И мога да обичам.
И само небесата ще ме спрат,
Обичам да обичам… и обичам…,
и всъщност съм в най – дългия си път.
А казват, любовта, че наранява,
„Любов ли е, да знаеш, че боли.”
И чувстваме там болката… отляво,
убивайки на нашите души.
Наистина боли… 
От самотата,
от липсата на обич, от страха,
от болката, от вярата която
облича ни в най – трудната съдба.
От обич не боли! Страхът изчезва..
И аз обичам теб във всяка рима.
От рима не боли! И от надежда,
че просто съм щастлива…
Че те има…

 

Силвена Гоман

© Силвена Гоман All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??