Колко минути щастие те делят от рая,
колко неизказани истини от чистотата
на сърдечните удари и
как да се стопя в безкрая пред циничния
поглед на човечеството.
Като илюзорен оазис стои пред мен
реката на добрините, жадна съм, но
си търся камила - да я убия.
© Калина Василева All rights reserved.