May 5, 2007, 2:43 PM

?! 

  Poetry
918 0 1

?!

Ден след ден животът преминава,
ден след ден чувство продължава
моите ум, сърце, душа да мъчи.
Понякога боли, понякога "мълчи".

Чудя се - кой на кого да вярва?
Приятел - приятелят продава.
"Никой" с чуждите проблеми
не иска да се занимава.

Греша веднъж, после пак...
Как да спра да наранявам? Как?
Трябва да престана за себе си да мисля,
грехове и лоши мисли да "изчистя"...

Писна ми -
че вече сам не искам да се гледам.
Писна ми -
че животът към по-лошо съм тръгнал да променям.
Няма ли да се стегна?
Без добро да съм оставил на света,
не искам в гроба да полегна.
Не. не и без това.

Нека, Нека да ни води любовта!!!

© Драгомир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Нека, Нека да ни води любовта!!!"
    Много добър край..

Random works
: ??:??