Mar 19, 2011, 3:50 AM

* * * 

  Poetry » Other
607 0 7

Какво е дървото, ако птица
не свие гнездото си в него?
Какво е цветето, ако на
любимата не бъде подарено?
Какво е рибарят, ако вечно
на брега самотен стои?
Какво е морето, ако изгубените
души на хората не приюти?

Какво е усмивката, ако на
лицето вечно не грее?
Какво са сълзите, ако от
причинителя им не бъдат видени?
Какво е душата, ако
цял живот се скита сама?
Сърцето какво е, ако
в него не кипи любовта?

А какво е любовта...
след като с любимия човек
не бъде споделена?!
...

Посветено на Дядо ми Н.

© Любомира Герова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??