Feb 24, 2009, 1:09 AM

* * * 

  Poetry » Love
592 0 0
Ти чувала ли си гласa на тишината
как шепне нежно - сякаш ураган...?
А виждала ли си ти блясъка на тъмнината,
очите галещ, като огнен плам...?
Усещала ли си компанията на самотата,
която не ти дава да заспиш,
понеже вика, като с хиляди уста...
Мълчи... и вика Твойто име... Да!
Във мрака твоите очи блестят.
Разкъсват тъмнината...
                                          ... Не!
Разкъсват само моето сърце!

© Станислав Камберов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??