ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНА МЕЧТА...
Един живот, една мечта
и две пулсиращи сърца.
Прегърнали студената мъгла
и питат се - това е любовта?
Един живот, една мечта
и две души в една сълза,
отронила се в мъка и тъга,
с полъха на утринна зора.
Един живот, една мечта
и две тела в кристална голота,
погубени в любови и терзания,
отдадени на страсти и желания.
Един живот, една мечта,
потънали в хармония и красота,
размили се в реалността
и слели се със вечността.
Един живот, една мечта,
копнежи, разпилени с пепелта.
И пак отронена сълза,
напоила сухата Земя.
© Ванина Константинова All rights reserved.
Поздрави! Бъди!