May 28, 2023, 12:27 PM  

Един миг 

  Poetry » Love
210 0 0

Искам да споделя един момент,

да споделя едно преживяване,

да споделя една въздишка,

 

нещо красиво, нещо прекрасно,

нещо което ме накара да мисля за теб,

нещо което ме подтикна да напиша това,

 

искам да видиш,

искаш да слушаш,

искам да преживееш, един красив миг,

искам онази част в теб, която ме кара да мечтая,

която ме кара да те желая, която ме кара,

бавно и нежно да изгарям от вътре,

да види и изпита, да преживее този момент,

с мен ...

 

гледай... https://youtu.be/8ouzz1E4jTw

 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??