Aug 28, 2019, 10:51 AM

Един огън 

  Poetry » Love
569 0 2

Един огън

Жадувам за сърце, което обича.
Искам да отпратя самотата.
Сирота душата ми мечтае
за тази нежност що гали,
за обич силна, безгранична.
Искам да спра болката в гърдите.
Всеки час да бъде вечност,
всяка дума да бъде любов.
Да усещам жажда за взаимност,
в огън да гори мисълта.
Жарава в изпепеляваща любов,
чувство буйно като вулкан.
Да усещам твоите мечти.
Искам две сърца в един огън да горят.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??