Jun 14, 2018, 9:20 AM

Единодушие 

  Poetry » Other
854 9 11

Сред хилядите звуци на вселената 

съм влюбена в един.

И той е точно като бялото,

препълнен, но незапълним.

Обичам да потъвам в необята му,

заслушана във всеки негов стон...

Събличам тялото и съм душата си

в космически синхрон.

© любимка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??