14.06.2018 г., 9:20 ч.

Единодушие 

  Поезия » Друга
852 9 11

Сред хилядите звуци на вселената 

съм влюбена в един.

И той е точно като бялото,

препълнен, но незапълним.

Обичам да потъвам в необята му,

заслушана във всеки негов стон...

Събличам тялото и съм душата си

в космически синхрон.

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??