Jul 17, 2007, 1:39 PM

ЕДИНСТВЕН 

  Poetry
940 0 7
             
               ЕДИНСТВЕН
 
                                               На Него

Грешка бе, че ме погледна с онзи поглед.
Грешка бе, че аз не се смутих,
че при тази наша закъсняла среща,
аз в очите ти без свян се потопих.

Сякаш ангел със крилото ме погали
и пресуши в очите цялата тъга.
Тръпки нежност се загониха в плътта ми,
но била е само твоята ръка.

Целувката безпаметна ме прави.
И сякаш най-щастлива на света,
когато мъжкия ти глас дочувам
да ме нарича с най-нежни имена.

Райска мелодия край нас зазвуча
като стих, от небесата донесен.
Бяла и чиста като детска сълза...
с теб я направихме "нашата песен".

Толкова спомени плачат във мен,
толкова грешки, сега осъзнати,
но любовта не пристига през ден,
а само понякога спира кръвта ти.

Грешна съм, но оправдание си имам.
Шепот не на разум, а на моето сърце -
никой като теб не ме прегръща,
затова копнея днес за твойте ръце.

Колко обич и колко раздели
срещнах по пътя, по който вървях.
От всички само една беше грешна,
а аз точно тази любов пожелах.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Грешна съм, но оправдание си имам.
    Шепот не на разум, а на моето сърце -
    никой като теб не ме прегръща,
    затова копнея днес за твойте ръце.

  • няма "грешна" любов,защото сърцето не пито кога и в кого.
    поздрави!
  • нежна е любовта ти!*

    поздрав!
    .............................

    (много ми хареса снимката -
    китара е душата ти)
  • Тръпки нежност се загониха в плътта ми,
    И АЗ ПОТРЪПНАХ. ХУБАВ СТИХ.
  • Страхотно е!
  • поздрав!
  • Поздравления, Ив!
Random works
: ??:??