Nov 17, 2008, 11:00 AM

Една душа 

  Poetry
1010 0 34
                      Една душа

Искри. И фарс. Форсират Любовта ми,
а времето - рапидна споделеност,
след смог от строфи, грайфери и "Ява"
надеждно те целувам за последно!...

Спасих те грешнице-душице,
Любов дори от мрака си отсяваш,
спасих те - моя бяла птицо,
в последен полет дъх раздала!...

Благославям те! И твоя път.
Любови - колкото си искаш,
но устните смутено ще мълчат.
Една душа - по пътя си поисках!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??