Jun 3, 2015, 8:20 PM

Една жена 

  Poetry » Love
415 0 4

Тя много трудно навежда глава
и пред никой никога не се предава....
Тя има скромна душа и голямо сърце,
не я гледай, че на години е млада!

Възрастта понякога не отговаря,
защото най-важни са сърцето и душата,
а годините за любовта са само цифри
когато двама млади се обичат!

Младото момиче се превърна в жена
без дори да осъзнае как се случи....
Беше още твърде малка на години,
но знаеше какво и трябва и как да го получи!

Една истинска жена роди се в нея,
а аз се влюбих до полуда в нейното сърце....
И макар, че никога няма да бъде моя....
знам, че ако беше щяха да ми завиждат всички мъже!

 

 

Калоян Калинов

(02-06-2015)

 


Една от най-истинските и красиви творби които някога съм писал за жена.... Посветено специално на нея! Дори да знам, че никога няма да го прочете!

 

 

 

 

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво
  • Благодаря за твоя коментар под моята творба, от интерес реших да видя и твоите - много нежна творба с оптимистична носталгия така да го нарека. Пожелавам ти от сърце да срещнеш пак такова момиче и този път наистина да си бъде твоя
  • Да, оставил си сърцето си в тази творба!
    Поздравления Калояне!
  • И макар, че никога няма да бъде моя....
    Допада ми, оставил си следа от теб
Random works
: ??:??