Sep 10, 2009, 7:43 PM

Една жена лениво се съблича 

  Poetry » Love
608 0 6

Една жена лениво се съблича
под бледите лъчи на есента,
каскада цветна падащи листа
по тялото ù галещо се стича.


Притихнали в нозете ù треви
целуват плахо белия сатен
на кожата ù. Влюбен като мен
танцуващ лъч подире ù върви. 


Копнее да погали с топли пръсти
извивките на голото ù тяло.
Едно щурче от обич онемяло
се скри щастливо в къдрите ù гъсти.


От запад даже Слънцето наднича
преди да се търкулне в пропастта,
да види как сред шушнещи листа
една жена лениво се съблича.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??