Feb 1, 2022, 3:10 PM

Една жена се ражда... 

  Poetry » Love
189 0 0

Една жена за мен сега се ражда

и аз дори у нея зов съм бил.

За глътка дъх да имам вечно жажда,

от този дъх и друг човек родил.

 

А смел ще те въздигне в храм и песни,

да тръгне слух за теб и Бог в света,

че истинският дом е плам от черква,

от твоята любов отвъд плътта.

 

Тежко му на един до лудост влюбен,

ще падне жив и друг от туй тегло.

Жената е жена, когато будиш

в целувката на своето легло.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??