Mar 31, 2008, 1:48 PM

Една различна лъжа (текст за песен) 

  Poetry » Love
640 0 1

 

 

Коварен страх, лъжлива истина,

любов от мраз и спомен от тъга,

изгарящ гняв, това е моя съдба,

защото зная, че си с него сега...

Ти за мене беше светлина,

спуснати завеси, след любим театър,

мойта сянка, мечтания ми свят,

в който да остана, щом се чувствам самотен...

 

Припев:

А всъщност ти си била

една различна лъжа,

в която вярвах, изгубих се в себе си,

затворих моита врата,

преди отново да си дошла,

преди да бъда оплетен в мрежата ти.

 

Исках да обичам, ти предаде ме,

и в теб се вричах, а отхвърли ме,

защо да искам отново да съм с теб,

когато всичко днес е по-различно за мен.

Ти за мене сега си просто сън,

в безлунна вечер, след поредна чаша,

просто сбогом, стъпки по снега,

заличени скоро от пролетното слънце.

 

Припев:

 

Припев:

 

 

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??