Jul 10, 2008, 10:40 PM

Една секунда 

  Poetry » White poetry
1143 1 24
 

Изгубена в гласа ти

и във времето,

една секунда

тъжно се отронва

и идва друга,

преболяла

самотната илюзия

бездомна.

В една секунда

ти повярвах

и в същата

се счупих триста пъти;

разбрах, че вече

няма да съм нужна

на ехото,

отекнало

в кръвта ти...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??