Sep 14, 2016, 12:01 AM

...Една среща, където и да е... 

  Poetry » Love
358 1 6

 

...Една среща, където и да е...

 

Стените

гледат ни

и синевите

мълчаливо

наблюдават

срещата ни;

на отворени

прозорци

и всичко се спря.

Времето дори.

И тъмнина

ни прегърна нежно,

чувствено.

А новия ден

изненада ни

с целувките

на лудостта

и изненадата

от която

не се притесняваме

Просто сърцето ни

оставя да сме сами,

само с него,

помагайки ни,

да се изправим

пред всички

светове

и дарява ни

с моментите

на щастие.

Знам, чувствам

как идваш като бриз,

на това място

където всичко започна.

там,

където любовта цари,

където то избира

да останем

завинаги така

един в друг,

във всеки ден,

всяка нощ,

да последен дъх

и след това -

безкрая...

Любов моя

Ти си като слънцето,

моето слънце

което разкрива тъмното

около мен, гони го;

оставяйки ме открия

красивото, светлото

любовта,

радостта,

щастието,

което се намира

в моята 

нашата реалност.

След миг да се срещнем

отново, където и да е

но в същността на нашата връзка;

прегръщайки съществуването ни...!

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??