Jun 20, 2020, 10:01 PM

Една звезда 

  Poetry
518 2 2

Проблесна сред китарен звън звезда,

повикана от свирещите струни.

Във миг обгърна нечия съдба

и после в тъмнината се изгуби.

 

Облечена във бляскави доспехи –

нали целеше да освободи

една душа от дрипавите дрехи,

проляла вече всичките сълзи!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??