Планини... реки... езера -
слънце в морето изгрява!
Живеем в чудесна страна,
но не и в такава държава!
Чалга... крадци... чудеса -
спасителят нов се задава
във една оглупяла страна
със Няма такава държава!
Юри
Йовев
Август 2019 г
© Yuri Yovev All rights reserved.