Oct 18, 2018, 11:14 AM

Едно кафе 

  Poetry » Love
1054 0 3

- Да пием кафе?

А може би две,

под синьото небе, 

или до спокойното море!

- Ами, защо не? 

Но дай ми един час поне!

- Еее, много е! 

- Защо да бързаме като коне?

- Трябва да тръгнем сега, да или не!

- Хубаво, добре! 

И тръгнаха те...

След нейното добре,

едно красиво лале

и някое друго питие

любовта нямаше кой да спре,

сякаш се сдобиха с криле,

и вече туптеше само едно сърце!

Привидно едно кафе, 

а всъщност цялото ти битие,

добре че той действие предприе, 

а тя ентусиазма прие! 

Сърцето обаче спря да бие по две, 

защото имат си едно сладко дете, 

и тройно е вече това сърчице!

© Ева Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??