Apr 15, 2010, 7:32 AM

Едно момиче... 

  Poetry » Love
1003 0 25

Едно момиче някъде тъгува
за твоя поглед и за твоите ръце
и в мислите си винаги танцува
и вярва в приказки, като дете.

Разказва на вълните и на птиците
наметнато с воал от пяна бяла,
а слънцето, запалило зениците,
косата ù целува разпиляна.

Едно момиче по брега рисува,
без лист хартия и без молив.
Морето по нозете я целува,
докосвайки я с нежния си порив.


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??