...Едно "Обичам те"...от сърце...
Едно "Обичам те", но не каквото и да е,
а едно такова, създаващо се в дела
и думи съдържащи в себе си дела...
Едно, в което изразяваме това,
което чувстваме и споделяме с другия себе си...
Едно, което всеки миг показва
любовта в сърцето ми, отварящо се в твоето...
Едно, с което мечтаем неспирно
и сбъдваме мечтите си с борба и любов в живота...
Едно, с което летим и вървим към небесата
стъпваме на земята и дишаме, дори във вакуум,
едно...топло като слънцето, изгряващо ни...
и романтично като луната, която ни прегръща...
Едно, с което целуваме звездите и лъчите...
Едно "Обичам те", което се чувства възхитено
привилигировано, благословено и осветено,
истински влюбено, обичано, щастливо...
Едно...толкова красиво, като розите,
и въпреки бодлите, болките, свободно и безкрайно...
Едно "Обичам те" сладко като сърцето ти,
вълшебно като очите ти, блестящо като погледа ти
и така прекрасно като любовта ти..., хванала за ръце
моята, едно "Обичам те", прошепнато, извикано,
изпято, изплакано, извиращо и вливащо се във водопада...,
в пътеката и посоката на нашата любов...!
© Лили Вълчева All rights reserved.
Благодаря ти..!