Ще се срещнем ли някога пак?
Едва ли...
А така ми се иска...
Както дръзка светулка - непрогледния мрак,
те мечтая
и искрички разплисквам...
И се моля
и боря...
Макар и за миг...
макар и без чувства...
да вкуся отново от твоята същност...
© Таня Шопова All rights reserved.