May 9, 2007, 10:43 PM

Ех, желания... :) 

  Poetry
608 0 9

Искам да съм вятър –

с полъха си да те галя.

Защо пък не поточе –

с ромона си да те омая.

А може би слънце –

с усмивки да те сгрея

или щурче –

вечер под прозореца ти

тихичко да пея.


 

А ако съм чаша,

от която ти отпиваш жадно?    ;)

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??