Jul 3, 2007, 11:24 AM

ЕХ, Л Я Т О, ЛЯТО... 

  Poetry
943 0 5


 


Здравей отново, мило лято,
на слънце и на радости богато!
За нас си ти сезонът-бонус -
на max покачваш жизнения тонус!



Даряваш на Земята необятна
прегръдката си щедра, златна.
Поднасяш ни добра промоция -
печелим не една емоция.



Предлагаш слънчеви лъчи горещи
и романтични вечери на свещи.
На всекиго поне една мечта
изпълваш с вяра и със красота.



Пронизваш ни със пламнали стрели -
превръща ги Амур във огнени искри.
Червена светлина започва да блести
и с буен пламък любовта гори.



Посипваш чувствата със огън, жар,
сърцата лумват във пожар.
А в нажежените им въглени
остават грижите опърлени.



И спуска се вечерната прохлада,
утихва напластената наслада.
Клоним със лятото на Запад
и борим се с живота грапав.


МАГИ

 

 

© Магдалена Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??