Nov 5, 2015, 6:03 PM

Ехото на любовта 

  Poetry » Love
317 0 3

Как искам аз да съм и чук,

да съм и там, да съм и тук.

 

Да бъда птичето крилò,

да бъда божие челò.

 

Да бъда нежния юмрук,

да бъда стон, да бъда звук.

 

Да бъда огнената жар

във теб да паля аз пожар.

 

Да бъда оня палав мъж

и да те любя в мокра ръж.

 

И да съм капката сълза

на плът в снагата ти- бреза.

 

За теб да съм най- хубав стих,

в душата ти да влизам тих.

 

Това е моята любов

със ехото от..."оов", "оов"!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??