Mar 27, 2021, 1:31 PM

Ей такава обичам 

  Poetry
602 0 2

Ей такава зима обичам!
През нощта - сняг навалял!
Под краката - локви тичат,
а дърветата - с плетен шал

 

по неопадалите корони.
И със гугли. Като сърца.
Белотата е нежен спомен,
обещание за смеха,

 

мекотата, която скърца
в натежалите ни съдби,
и надеждата, че се връща
крехкостта ни. И се топим.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??