Jun 5, 2006, 5:38 PM

ЕЖЕДНЕВИЕ 

  Poetry
586 0 7
ЕЖЕДНЕВИЕ

Чаша кафе
и два пъти захар,
и все по-добре
си в тоя спектакъл.

Цигари димящи
в дела изгорели,
крачки растящи
към крайни предели.

Караш на пета
ден подир друг,
не чакаш късмета
да дойде от юг.

Блъскаш ,разбиваш
с юмруци стена,
а после си зидаш
една по една.

Затвор съгради си,
а ти арестант
и сам забрани си
живота богат.

© Милена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??